Care sunt cele mai populare jucării pentru pisici?

Care sunt cele mai populare jucării pentru pisici?

Pisicile sunt îndrăgostite de joc, fiind unele dintre cele mai jucăuşe animăluţe. Chiar dacă poţi transforma o mulţime de obiecte în accesorii de joacă pentru acestea, există câteva jucării care vor satisface până şi cea mai mofturoasă pisică.

Jucăriile stil undiţă (la capătul căreia pot fi agăţate diverse obiecte, precum şoarece, un ghem, etc.) sunt preferatele pisicilor. Foarte important este ca materialul obiectului să fie uşor şi să nu-i afecteze gheruţele sau dinţii pisicii. Pisicile apreciază culorile, aşa că obiectele în culori şi nuanţe strălucitoare şi vibrante îi vor atrage atenţia imediat.

Cutiuţa cu bunătăţi (un obiect cu găuri) este un alt mod de a-i atrage atenţia pisicii tale, aşa că răsfaţ-o cu acest accesoriu de joacă. Un astfel de obiect va conţine diverse bunătăţi pe care pisica le preferă, iar prin rostogolire, cutia îi va permite să se bucure de ea. Nu uita că pisicilor le plac luminile, aşa că un laser cu lumini o să o facă să sară pe pereţi de bucurie.

O mai poţi răsfăţa cu mingiuţe din ghem şi orice alte obiecte care conţin “iarbă mâţei”. În plus, atunci când nu ai o jucărie la îndemnă, îi poţi crea una foarte uşor, fiindcă pisicile sunt foarte receptive atunci când este vorba de joacă.