Care sunt cele mai populare rase de pisică?

Care sunt cele mai populare rase de pisică?

O pisică care se bucură de un stăpân iubitor nici nu mai contează ce rasă este. Atât timp cât este jucăuşă, are comportament şi personalitate, rasa nu mai este atât de importantă. Dar, pentru cei care sunt interesaţi de rasa unei pisici, iată care sunt cele mai apreciate şi populare rase de pisici din lume.

  • Pisicile Singapura – au o talie mică, privire inteligentă şi un aspect puţin ciudat în zona capului (ochii şi urechile sunt supra dimensionate). Cu toate acestea sunt unele dintre cele mai jucăuşe rase de pisici.
  • Pisicile Persane – aspectul lor pufos şi privirea candidă te vor cuceri imediat. Te vor cuceri cu blana lor mătăsoasă, de care, însă, trebuie să ai mare grijă pentru a o menţine în stare perfectă!
  • Pisicile Tonkinese – este una dintre cele mai afectuoase rase de pisici, fiind un adevărat membru al familiei. Necesită atenţie şi căldură emoţională din partea celor cu care interacţionează pentru a fi fericită.
  • Pisicile Siameze – au o privire profundă şi un colorit deosebit al ochilor, care rezonează perfect cu blana lucioasă. Este o pisică aristocratică şi plină de eleganţă, iar dacă i-ai intrat în graţii, te va prefera numai pe tine!
  • Pisicile Turkish Van – coada lor bicoloră o să te atragă imediat, fermecandu-te cu spiritul dezvoltat de joacă şi de aventură. Este o rasă care se integrează rapid într-o familie şi participă la activităţile zilnice ale acesteia.

Indiferent de rasa aleasă nu uită că pisica va reprezenta un memebru cu drepuri depline al familiei tale!